Pada zaman era teknolgi dan zaman atas talian kebanyakan muda mudi lebih selesa mencari calon hati mereka di lama-laman cari jodoh yang bersepah di luar sana,adakalanya usaha mereka terbantut akibat dari cas perhidmatan yang sangat tinggi dan belum tentu mereka bertemu jodoh yang diidamkan.

Setelah memasuki dan membayar laman yang dihajati dapati calon-calon kebanyakan berpendidikan tinggi dan berwajah seperti model-model dan amat cantik dan tidak padan rasanya dengan diri mereka,admin tidak pasti di zaman realiti kehidupan hanya yang berkerja besar dan berpendidikan tinggi yang hendak berkahwin,mungkin mereka mengunakan system score,yang cantik dan berpendidkan tinggi akan di beri score yang amat tinggi dan mereka akan keluar di page pertama walaupun tidak lagi aktif...admin rasa mungkin tapi kebanyakan jujur menjalankan perkhidmatan yang di sediakan.

Kami di jodoh mukmin akan mempamerkan kedua jantina dan boleh melihat diri mereka pada senarai teratas,sebab show calon akan menunjukkan calon yang terbaru aktif akan di pamerkan dahulu,jadi setiap mesej yang di hantar kepada calon memang akan diterima kepada calon yang sedang aktif mencari pasangan yang diidamkan.

 

Di laman kami anda boleh upstatus harian dan berkongsi kesah duka anda,anda tidak bersendirian dan yang pm calon berseorangan tanpa anda dapat bercerita bersama calon-calon lain yang berkumpulan itu.

 

LIHAT SENARAI CALON

Lihat calon yang anda minati dan mulalah perbualan anda dan dengan pantas email akan di hantar kepada calon yang ada calon yang ingin bersembang dengan anda.

 

Mesej chat kepada calon dan di update serta merta tanpa anda refresh website,serupa anda sedang berchating bersama calon lain dan bina hubungan anda.

 

Kami berbesar hati akan kedatangan anda ke laman kami dan selamat datang kami ucapkan.

 

https://www.jodohmukmin.com